woensdag 31 augustus 2011

Gister werd ik verrast....

....door de postbode met een doosje, fleurig verpakt in bloemenpapier...uit Maastricht.
Totaal verrast, ik verwachtte niets, dus SPANNEND!

Het bleek een Give Away die ik al voor de zomer had gewonnen bij Marianne van Songbird.
Ze bestond 1 jaar en vierde een White Party, wat toepasselijk besef ik ineens na ons witte feest vorige week. Niet gelezen, kijk hier dan even.
Maar goed, om mee te doen moest je een Witte Post maken.Dit was een van de collages die ik plaatste en ik was dus een van de winnaars....
Superleuk, ik kreeg een leuk berichtje met de vraag om m'n adres en dat het even kon duren want ze was druk....Tot gister dus!

Het pakketje was gevuld met allerlei leuke en lieve dingen en zo mooi verpakt allemaal...
bijna zonde om open te maken, dus maar gauw de camera gepakt!Een prachtige zelfgemaakte kaart met hele lieve woorden, een mooi geborduurd hart met schattige kleine kraaltjes en 'n notitieboekje met geborduurde voorkant!

Het ziet er allemaal fantastisch uit, daarbij nog lekkere snoeperijen, een rieten hart en een schattige songBIRD....Alles heeft een plekje gekregen, lieve Marianne.
Het was het wachten waard!

Binnenkort ga ik ook weer eens iets weggeven, dit is alweer post 101 van dit jaar, heb ik al meer dan 110.000 bezoeken gehad en ....vind ik het gewoon leuk om al die lieve, trouwe, nieuwe en vaste volgers en lezers weer eens te verrassen!


 
Posted by Picasa

zondag 28 augustus 2011

Medeblogsters

Ride for the Roses 2011

Na al het gefeest (kom ik straks nog op terug) en leuke dingen (hierop ook) even aandacht voor iets bijzonders.
Op de blog van Anita van Hersenspinsels las ik begin juli deze (klik-klik) post: over Ride for the Roses, een fietstocht voor het KWF.
Rudi, haar man die zelf melanoomkanker heeft, fietst als alles goed gaat (en daar duimen we voor!) mee.
Zelf heb een aantal keer een melanoom laten verwijderen en word ik regelmatig gecontroleerd. Altijd was ik er op tijd bij, gelukkig. Vandaar dat deze blog en dit project van Rudi mij zeer raakt.
Hier het laatste stukje uit Anita's post hierover:
"Lieve lezers van dit blog (en dat zijn er inmiddels heel veel) mijn lief geeft letterlijk alle kracht die hij in zich heeft voor dit fietsevenement. Het zou ons enorm blij maken als jullie een heel klein beetje van hetgeen jullie kunnen missen over willen maken op rekeningnummer 347351093 t.n.v. R. Weghorst o.v.v. Pre-Ride Twente. Voor het KWF én om Rudi dat extra steuntje in de rug te geven die hij ongetwijfeld heel hard nodig zal hebben !!!  Fysiek maar ook mentaal. Mocht hij onverhoopt niet in staat zijn dit wielerevenement te volbrengen weet dat jullie bijdrage ook dan bij KWF in goede handen is.
De Ride for the Roses is een fietstocht met voor iedere deelnemer aan de finish een rode roos. Een roos die symbool staat voor andere waarden in het leven dan alleen geld. Betrokkenheid en medemenselijkheid bijvoorbeeld.
Als dank voor jullie bijdrage alvast een dikke klapzoen op jullie neus. Misschien doen jullie het alleen daarvoor al ;-) "
Beter kan ik het niet verwoorden. Ze heeft trouwens een zeer inpirerende blog die zeer zeker de moeite waard is om te volgen.
Lieve Anita en Rudi, heel veel sterkte en succes!


Ja en dan iets heel anders....
Even terugkomend op het Diner en Blanc, wat een leuke reacties en vragen.
Van jullie maar ook via de mail en zelfs van de organnistaie met de vraag of ze een foto van me mochten plaatsen op hun site: ja natuurlijk!
Nog even wat aanvullingen op de vorige post want ik krijg zelfs van totaal onbekenden de vraag of ze volgend jaar ook mee kunnen doen en hoe:)
Je moet gevraagd worden, je kunt je niet aanmelden.
Vrienden hebben ons benaderd en zodoende mochten we mee. Denk je dat je zelf een bus kunt vullen, laat dan een reactie op hun site achter, wie weet wordt je wel benaderd.
De organisatie is zeer strak. Veel mails, plattegronden met busnummers, tafelplaatsen, wat wel en wat niet mag, lijsten met wat je mee MOET nemen en tips over wat te koken, en er wordt een bijdrage gevraagd voor de bus en wat entertainment op de avond en voor koffie en thee na het diner wordt gezorgd.
....maar door dit alles wordt het wel een groote feest!
De lokatie is van te voren totaal onbekend bij de deelnemers, wel de stad waar het is. Je moet er immers naar toe! Op 2 grote parkeerplaatsten buiten Rotterdam werd er uit het hele land verzameld en met 35 bussen reden we naar de Erasmusbrug. Voor ons heel bijzonder omdat we in Rotterdam wonen en regelmatig over de brug fietsen of rijden. Vanaf nu zal ik altijd even terugdenken aan de witte avond.

Gister was ik een dagje shoppen in Haarlem, tussen de buien door bezocht ik de huis- en tuinmarkt op de Dreef. Wat verregend ben ik daarna gaan schuilen bij Marianne van Verrassend Goed!
En laat ze nou een buurman hebben die ook bij het witte diner was geweest, wat is de wereld toch klein. We hebben natuurlijk even gezellig nagepraat en ervaringen uitgewisseld. Wij vinden Haarlem wel een geschikte lokatie voor volgend jaar, dus wie weet:)
Ik had geen camera meegnomen dit keer, toen ik bij Marianne was had ik er al weer spijt van want wat ziet de winkel er leuk uit!

Dus even wat foto's van haar geleend......  

      

Aan de gezellige tafel hebben we lekker bijgekletst met een kopje thee en daarna ben ik natuurlijk even een rondje door de winkel gaan doen en met leuke dingen naar huis gegaan. Laat ze binnenkort zien!


En omdat ze 5 jaar bestaat, de winkel natuurlijk, organiseert ze een blogmiddag!
Op zondag 9 oktober vanaf 14.00 uur, is dat niet gezellig!?
Ik ga zeker en het lijkt me leuk om  jullie daar te ontmoeten, ik heb immers postieve ervaringen met blogontmoetingen....
Dus ga even bij Marianne langs, dan zie ik jullie daar op 9 oktober.

Fijne werkweek weer voor iedereen, hopelijk wat droger en warmer dan vandaag....


vrijdag 26 augustus 2011

Diner en Blanc

We zijn er klaar voor!
Waarvoor, hoor ik jullie denken....Het Diner en Blanc!
Maanden geleden zijn we door vrienden benaderd of we zin hadden om mee te doen met het Diner en Blanc.
Een zelfgemaakt 3 gangen diner dat je op eet op een gehieme lokatie. Alles is wit, je neemt alles zelf mee: tafeltje, stoeltjes, diner, servies, drank, aankleding,....
en iedereen is totaal in het wit gekleed,
En wij zeiden JA!
We houden er wel van op verrast te worden en dat werden we!


We verzamelden op 2 grote parkeerplaatsen in de buurt van Rotterdam waar dit jaar het DEB gehouden zou worden. Door alle files en drukte op de weg waren veel deelnemers en bussen te laat maar het was geen straf om te moeten wachten...


In de bus hoorden we de lokatie:
AAN DE VOET VAN DE ERASMUSBRUG!
Wat een topplek, gelukkig was het weer fantastisch, de eerste zwoele zomeravond dit jaar:)
En er aangekomen sjouwden we onze spullen naar een aangewezen plek en daar zetten we onze tafeltjes neer....


Het voorgerecht mocht op de borden en de wijn in de glazen!Toen het startsein werd gegeven werd en uitbundig met servetten gezwaaid en kon het feest beginnen!Wij zaten net naast de brug en aan de 'overkant' zat nog een groep. Zo was het totaal niet massaal terwijl we toch met 1700 man zaten te eten!Het Diner en Blanc is in 1990 in Parijs gestart om het leven en de zomer te vieren en dat deden we uitbundig!We werden op bijzondere acts verrast.....En zo zag het er achter de tafeltjes uit...

Dit lag er op ons bord... ...en dit op dat van onze buren...Nog een bijzondere bezoekster...of bezoeker!

En zo tafelden we verder terwijl de zon langzaam onderging....


En we genoten van het eten, de wijn, de gezelligheid....


...van het uitzicht, de lokatie....

 ...en de mooie gesprekken....

 
Toen het donker werd en de koelboxen en picknickmanden waren leeggegeten, staken we sterretjes aan....
Het feest kon beginnen, een Zuidamerikaanse band bracht ons aan het dansen, daarna nam een DJ het over!


De avond was mooi, heel mooi.....Er werden wensballonnen opgelaten...
En toen was het feest echt over.....


....we ruimden op en toen we met de bussen (35 in totaal) wegreden, was er niets meer van het feest te zien.....

Ik geniet nog even na op m'n witte wolk....
En krijg je ooit deze uitnodiging: DOEN!

woensdag 24 augustus 2011

Bloemetje op woensdag.

Ik vind het zelf een mooie combinatie, het roze met het zink....

   
  

Een sfeerhoekje in de tuin...naast de schuurdeur.......dus iedere dag als ik 's morgens weg ga en 's middags thuiskom, geniet ik er even van....Herkennen jullie het hart dat ik in het voorjaar maakte?
 

Nog even genieten van deze mooie plaatjes, op deze regenachtige dagen...

 Oja, voor meer woensdagse bloemen kijk even bij HAAR!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...