donderdag 31 mei 2012

31 Mei in vogelvlucht en laatste daily may!!!!


Ik vind 'm zelf weer zeer geslaagd!
Mei...de maand van de bloemen uit de tuin, fluitenkruid in het bos, natuurlijk lieve Mickey, van bezoekjes aan de ss Rotterdam, het 5 mei-bevrijdingsfestival, de plantendagen van Arboretum Trompenburg, het strand, van fietsen langs de Rotte en genieten het mooie Buddhafestival....

Ik ben benieuwd naar jullie mei maand, dus maak een mooie collage en plaats 'm op je blog als mei in vogelvlucht. En ik vind het leuk als je een linkje naar m'n blog maakt!

Het is een leuke maand geweest, zeker omdat ik weer dagelijkse posten heb gemaakt. Het viel af en toe niet mee en soms waren ze maar net op tijd af:) Voorlopig ga ik weer terug naar 2 of 3 posten per week maar wie weet in de toekomst....woensdag 30 mei 2012

30. Fleur en kleur in mijn tuin


Wat is alles al groen en wat groeit het hard! Mick geniet er ook van:) Hij zat ineens in het hoekje van m'n foto...


De roos begint te bloeien, een paar weken later dan vorig jaar maar gelukkig wel op de verjaardag van onze dochter as zondag. De Hortensia's vol in de knop met hier en daar een zweemje kleur.


De geraniums doen het fantastisch, wat een heerlijke plant is dat toch.En vorig jaar kocht ik een paar korenbloemplanten, wat zijn ze mooi!
Ik wil ook nog de felblauwe variant. 


De grillige vormen van de bloemen zijn bijna kunst.
Morgen alweer de laatste dag van de maand mei....ik ga er weer een mooie collage over maken!
Wie doet er mee?

dinsdag 29 mei 2012

29. Close

Vanmiddag heb ik wat tuinfoto's gemaakt.
En wat is de natuur toch mooi als je van heel dichtbij kijkt.....


De vrouwenmantel na een regenbuitje...En het prachtige witte Zeeuws Knoopje, een nieuwe aanwinst en al mooi in bloei.
een kleine wandelaar op de bloem! 

De maand vliegt voorbij, zelfs met de dagelijkse posten.
En dus ga ik weer aan de slag voor een mooie vogelvlucht door m'n foto's!
Ik zag dat Merel-Viool dit keer de eerste was met een mooie mei-collage. Die van mij komt donderdag, morgen nog een ander stukje van de tuin.maandag 28 mei 2012

27 & 28. Op een mooie Pinksterdag of 2...

Het kwam er niet van om gister een post te plaatsen en met dit fantastische weer heeft er vast ook niemand achter haar PC-tje gezeten om te lezen dus vandaag een dubbele:)
Gister waren we naar Kijkduin, een heerlijke stranddag die gevolgd werd door een gezellig etentje bij vrienden in de tuin.
Vandaag gingen we weer op weg naar Kijkduin maar met de fietsen achterop de auto dit keer...helaas helaas, dikke mist bij het strand dus maar weer omgedraaid en de plannen bijgesteld. Het werd een middag fietsen langs de Rotte!


En we waren niet alleen....vele bootjes en fietsers die genoten van deze heerlijke dag.


Op de achtergrond Rotterdam, wat is het toch fijn om zo'n mooi natuurgebied zo dichtbij te hebben.


Hollandser kan het toch bij niet!
Toen we langs de 'ijsclub' reden waar we ditmaal een ijsje kochten, herinnerde ik me dat we niet zo lang geleden hier ook waren geweest.


Op 12 februari om precies te zijn....alleen zag het er toen zo uit!
Ik denk zo'n 35 graden verschil:)


 

Voorlopig heb ik toch maar liever dit beeld de komende maanden.


Na deze zonovergoten vrije dagen gaan we morgen weer aan de slag. Het zal niet meevallen want ik ben echt een beetje in vakantiesferen.
Toch een fijne werkweek weer!zaterdag 26 mei 2012

26. Warme zaterdag

Vandaag heb ik de hele dag in een warm leslokaal gezeten want het was fotocursusdag.
En m'n Boeddhareportage werd erg mooi gevonden. Weinig opmerkingen eigenlijk dus daar ben ik heel blij mee! 
Nu nog wat mooie grote afdrukken gaan maken voor m'n portfolio. Nog 2 lessen en dan eind juni de eindbeoordeling. Een portfolio met je mooiste werk wordt dan bekeken en je krijgt een ja of nee om eventueel een vervolgopleiding te gaan doen.

M'n man was ook de hele dag op stap: naar de voetbal en lekker een rondje op z'n racefiets en dochterlief is vandaag weer heel hard aan het werk op het terras!


Dis Mickey moest op het huis passen.....en dat doet hij graag. Hij is een echte slaapkop en we gaan steeds meer merken dat de jaren gaan tellen. 1 juli wordt hij alweer 13 jaar. Dus alles gaat een beetje trager en rustiger en soms denken we wel eens dat hij het allemaal niet zo goed meer op een rijtje heeft....


Maar een lieverd blijft het! 


vrijdag 25 mei 2012

25. Hoera!


Kleine vaasjes met bloemetjes uit de tuin... ik ben er dol op!


Vandaag was m'n vrije vrijdag, maar vaak zit de vrijdag nog voller dan een werkdag met allerlei dingen die ik wil doen en afspraken. Zo ook vandaag.


 Vanavond aten we weer eens als gezin samen, om erna naar Den Bosch te gaan naar de verjaardag van m'n vader. De visite was vanmiddag al geweest dus we waren gezellig 'onder elkaar'.  


Cadeautjes heeft hij natuurlijk ook gehad maar deze bloemen uit de tuin zijn nog voor hem! 


Fijn Pinksterweekend allemaal!!!


donderdag 24 mei 2012

24. Lekker koel en lekker ruiken!

Gistermiddag was ik op de fiets bij Lia langs. Lekker eerst door het Kralingse Bos en langs de Plas en toen stapte ik het koele House of Seasons binnen...want de airco stond aan!


Even een paar beelden om te laten zien wat een diversiteit aan spullen ze heeft....

Boven een blik in de nieuwe etalage met een frisse zomerse uitstraling.
En onder de brocante-look, Mariabeelden en klossen met band...


De zomersfeer met lantaarntjes, bloemen en het onmisbare vogelhuisje.


De gekleurde 'dropjes' hieronder lijken geurboletjes voor in bad, maar het zijn geurkaarsjes die op een brandertje de heerlijkste geuren verspreiden. Erachter oude luiken met eraan weer fantastische kaarten in alle kleuren. En links zie je nog een hoekje van de nieuwe etalage met Brocante en mooi servies....


En het ruikt er altijd zooooo lekker, als je er geweest bent weet je wat ik bedoel!
Naast allerlei leuke en mooie spulletjes die ze verkoopt is het ook altijd gezellig en staat er een kopje thee klaar voor 'haar huisfotograaf'!
Binnenkort weer meer op HAAR blog.Pfff, net op tijd voor m'n dagelijke meipost, tot morgen!

woensdag 23 mei 2012

23. Onverwacht genieten

Vanavond hebben we genoten....We zouden samen gaan eten ergens in de stad en terwijl we in de auto zaten besloten we naar het strand te rijden.....


Onverwacht genieten dus...lekker gegeten, een kleine wandeling en toe een lekkere muntthee met appeltaart. Nee geen camera mee, dus wat foto's uit de oude doo:)
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...