zondag 30 september 2012

Een vogelvlucht door september.


Inderdaad weer een vogelvlucht door afgelopen maand.
Zoals jullie in mijn vorige post lazen, een bijzondere maand. Dank voor jullie lieve reacties. Het blijft een lastige keuze of ik dit soort berichten wel of niet op m'n blog plaats. Maar het gaat deze periode zo deel uit maken van ons leven, dat het niet meer dan logisch is voor mijn gevoel.

Toen ik de collage maakte zag ik dat er een aantal foto's bij stonden die ik jullie nog niet had laten zien, door tijdgebrek de laatste weken. Dus even een inhaalslag komende week:)

Wil je ook een vogelvlucht plaatsen? Laat het me even weten, dan kom ik bij je langs!vrijdag 28 september 2012

De tijd stil zetten....


Soms zou je de tijd even stil willen zetten....dat heb ik ook als ik deze foto's zie, die ik in augustus maakte in de tuin bij Villa Augustus in Dordrecht. Een terugblik op een mooie zomer. Vol bloemen, zon en goede herinneringen.Ik ben dol op deze tuin, waar je blijft kijken....zoveel verschillende soorten bloemen en planten. 


De prachtige bloemen tegen de achtergrond van de oude watertoren waarin nu het hotel zit, het lijkt me een hele bijzondere locatie om te overnachten.

 


 

   


 

Even een blik in het hotel, met hoge ruimtes waar gedineerd kan worden....De tijd stil zetten...
afgelopen maand was een heftige maand waarin na allerlei onderzoeken en gesprekken bleek dat m'n vader Hodgkin heeft en afgelopen donderdag heeft hij z'n 1e chemo gehad. Vol vertrouwen stapt hij het hele proces in op weg naar een goede afloop.

Toen ik deze foto's maakt was alles nog 'normaal'....
De prachtige gladiolen zijn voor voor m'n ouders. 
Konden we soms de tijd maar even stil zetten....


zondag 23 september 2012

Swan Market in het MuseumparkVanmiddag ben ik naar de Swan Market XXL geweest in het Museumpark in Rotterdam. Inderdaad, het Museumpark ligt bij allerlei grote musea zoals Boymans en de Kunsthal, maar ook naast het Erasmus.


Ik had er nog nooit van gehoord...dat kan hoor, hier in Rotterdam wordt zoveel georganiseerd, maar het was superleuk! Een lifestylemarkt met veel vintage, zelfgemaakte spulletjes, kinder- en interieur dingen, sieraden, tassen, kunst en veel lekkere hapjes...


Slenter je mee?
Via Madelief had ik van deze markt gehoord, zij had ook een kraampje!


 

Veel vintage, blijft toch wel erg leuk. 


En lekkere hapjes...Veel creativiteit...
En leuke woonstijl kraampjes in alle stijlen. 


Grappige hebbedingen... Leuk en bijzonder publiek...
Die schoenen zijn toch top!
Zelfs de styling op het terrasgedeelte was goed!


 

Ook mijn fiets stond hiertussen, na een paar uurtjes slenteren was ik wel koud geworden dus me weer warm gefietst naar huis. Het was een erg leuke middag waar ik ook blogsters Saskia, Lia en (voor het eerst) Lynda uit het verre Limburg, tegenkwam!

Dit zijn mijn aanwinsten van deze middag. De etagère van Madelief, uit Engeland meegenomen. En het geurzakje vond ik zoschattig.


Op 9 december is er een Kerst Swan Market XXL, hij staat al in mijn agenda!
Fijne week weer.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...