zondag 31 augustus 2014

Het is weer voorbij.....en het gaat beginnen!


Daar gaat augustus en dus ook de zomer. 
We gaan gelukkig heerlijk nazomeren de komende periode maar augustus was toch niet de topmaand waarop we gehoopt hadden.
Maar toch een terugblik in vogelvlucht. Natuurlijk Italië, maar ook Haarlem, een leuke blogontmoeting (lezen jullie binnenkort meer over) en foto's van 2 leuke evenementen die ik in mijn eigen stad bezocht. 
Kijk HIER maar voor de posten.


Ik zag dat mijn vorige post de 700e was! 
En hier al meer dan 400.000 keer bezoekjes van jullie. Dank allemaal lieve volgsters en lezers.
Op de foto hierboven zie je in de hoek  #010tml staan. Dat is de hashtag op twitter voor mijn Rotterdamblog. De posten van mijn blogs deel ik daar en natuurlijk nog veel meer leuk nieuws:)
Ook op Instagram ben ik nu te vinden, voor de fotootjes van onderweg.

De zomer is bijna voorbij, maar er zijn veel leuke plannen voor de toekomst.
Ik heb een aantal foto-opdrachten. Ik ga in oktober een groot vrouwen-evenement fotograferen, ik maak momenteel een fotoserie van de woonomgevingen in verschillende wijken voor een woningbouwvereniging hier in Rotterdam. En ik ga ook weer voor Lia van House of Seasons regelmatig reportages van de winkel maken.
Dus zoek je een fotograaf voor je winkel, evenement of gewoon een mooie serie: mail me even via franseleli@gmail.com.

En deze week kreeg ik bericht dat ik uitgekozen ben voor de HEMA-blogacademy op 10 september waar ik met 1000 andere blogsters een (hopelijk) leuke en leerzame middag ga hebben.
Zijn er onder jullie, blogsters die ook gaan?13 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,

  Wat heb jij veel leuks in het vooruitzicht in het najaar. Je vertelde al over de foto opdrachten, maar ook de blogacademy van de Hema klinkt leuk. Ik wens je heel veel pleziert toe! Sterkte nog met je enkel!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn er heel veel, 700 posten. Het is een goed teken, want dat betekent dat je er veel plezier aan beleeft.

  Je hebt leuke plannen in het vooruitzicht. Het HEMA blogevenement is mij niet bekend, dat zal met 1000 bloggers een behoorlijke happening zijn. We lezen er hier vast wel over, veel plezier.

  Ik wens je een fijne nieuwe maand. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij verveelt je de komende tijd niet (wanneer wel?). Leuke opdrachten en happenings staan in je agenda. Het HEMA-blogevenement is nieuw voor me, nog nooit van gehoord. Weet ook niet wat het inhoud. Maar dat zal niet lang meer duren, nu jij meedoet. Ben benieuwd naar je volgende posten hierover. En 700 posten...jij hebt er zeker plezier in!!! Wij genieten lekker mee...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda,
  Jij hebt een prachtige collage gemaakt en je hebt net als ik ook een heel drukke maand achter de rug, met allemaal leuke dingen die je hebt gedaan of bezocht...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week en nieuwe maand,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk al die foto opdrachten! Maar je maakt dan ook prachtige foto's. Ik heb ook nog genoten van je "Haarlem" post!
  Fijne week. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent een lekker bezig bijtje hoor....heerlijk toch....en wat leuk die opdrachten....fijne week liefs Ria.....x!...oja niks van gehoord hoor die Hema blog meeting ...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen dat je zulke mooie en leuke foto opdrachten hebt! Het moet je toch zeker een heerlijk trots gevoel geven. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij bent weer lekker bezig zeg!! en instagram tja laat ik nou geen mobiel hebben! maar ik heb voorlopig even genoeg hoor aan pinterest en facebook hihihihihi errugggg!!!
  Fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Jolanda,
  Een mooie vogelvlucht!
  En wat een eer om zoveel foto-opdrachten te mogen doen.
  Met alles wat je overal opzet kom ik niet verder dan blogger. Maar hier geniet ik ook meer dan van je foto's!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De vogelvlucht beloofd wat voor de rest van het blog. Heb hier al regelmatig meegelezen, dus weet dat het telkens weer de moeite waard is om terug te komen voor nog meer moois!
  Veel succes met je foto opdrachten! En veel plezier bij de blogdag, had er zelf ook nog niet eerder van gehoord.
  groetjes Mickey

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 700 blogjes, dat zijn er echt een heleboel zeg. Benieuwd naar je hema-blogacademy want heb daar nog nooit iets over gelezen ... maar ik blog dan ook wat 'kleinschaliger' dan jij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat Hema blog had ik ook over gelezen, leuk dat je gaat! Super joh al zoveel posten, geniet lekker vh fotograferen ik ben ook net weer een cursus gestart ;-)
  Gr. Mirjam PS je posten over Venetie waren erg mooi, even bij gelezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Supergezellig dat je een berichtje achterlaat, thanx!
Lieve groetjes, Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...