vrijdag 12 september 2014

En dan is het alweer vrijdag....

De laatste weken heb ik regelmatig wat uurtjes op de bank doorgebracht. In 2 weken tijd verzwikte ik mijn enkel 2 x :(((
Balen omdat ik zoveel leuks op mijn to-do lijstje had staan. Helaas kon ik niet naar de HEMAblogacademy maar op twitter las ik zeer wisselende commentaren, dus of ik veel heb gemist? 

Ik ben vorig weekend wel naar de Wereldhavendagen geweest en heb er een paar blogjes over op Rotterdam Through My Lens geplaatst.
Het is altijd een leuk evenement en het laatste grote spektakel van deze zomer. Maar komende weekenden is er weer erg veel te doen, kijk maar eens in de agenda, dus ik hoop dat m'n pootje meewerkt en ik weer op pad kan!  


Geniet van het weekend!


11 opmerkingen:

 1. Gezellig heb je het in huis, Jolanda!
  Maar dat je verplicht moest zitten is weer wat anders.
  De wereldhavendagen heb je toch mooi verslaan.
  Veel beterschap!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat hët gauw beter gaat met je voet....leuk dat turquoise hou ik ook zo van in huis..!.....liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jolanda, I do hope that your ankle is mending. Your sofa looks like a lovely, comfortable place to rest, but I am sure you are eager to be moving around again!

  Thank you for sharing these lovely, serene photographs with us. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je weer leuke sfeerhoekjes gemaakt. Tja, dat turquoise blijft toch een mooie kleur. Ik heb het nu ook nog staan, het vertegenwoordigd toch nog een beetje de zomer, die we nog niet helemaal willen verlaten...
  Wat vervelend, dat verplicht bank-zitten. Zeker zo'n bezig bijtje als jij! Hopelijk heeft de rust wonderen gedaan en kun je er weer, langzaam, tegenaan.
  Fijn weekend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Door je enkel gaan is niet fijn, laat staan twee keer! Je hebt daarentegen wel weer mooie foto's gemaakt van je huis. Ik heb dat je snel weer opknapt!

  Fijn weekend!

  X Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je geen last meer hebt van je enkel en dat je komend weekend lekker rond kunt lopen en veel mooie dingen zult zien...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat balen dat je zo'n last hebt van je enkel. Nu is het bij je thuis ook niet verkeerd om in te zitten, maar als het verplicht is, is de lol er snel af. Ik hoop dat je dit weekend op stap kunt, maar wel voorzichtig doen hè ;-)!

  Fijn weekend. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh da's balen, hoewel bij jou op de bank volgens mij best een gezellige plek is. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is lastig, maar geen man over boord. Even op de bank zitten is ook wel eens fijn, alhoewel met dit mooie weer, kan me voorstellen dat je er op uit wil. Voorzichtig aan en veel succes met alle leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh....wat lastig! Ik hoop dat het, wanneer er zoveel leuks te doen is bij jullie, weer over zal zijn!
  Hoewel....met dit weer is het ook geen al te grote straf om stil te moeten zitten! Nu kun je wel heerlijk luieren in de zon.
  Beterschap!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen

Supergezellig dat je een berichtje achterlaat, thanx!
Lieve groetjes, Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...