donderdag 18 september 2014

Vriendschap in Augustus


Op een regenachtige zondag in augustus, nu niet voor te stellen maar het was helemaal niet zolang geleden dat we dachten dat we zo de herfst in gingen, gingen we naar Villa Augustus.
Wij,  Lia van House of Seasons en ik, hadden Madelief uitgenodigd voor een lunch om alsnog haar 50e verjaardag te vieren
Veel van jullie zijn hier al eens geweest en dan herken je vast deze beelden. Maar voor degenen die het niet kennen, kijk gezellig met ons mee!

Genoeg te zien, te genieten, te fotograferen...natuurlijk hadden we alledrie onze camera meegenomen want we zijn nou eenmaal blogsters. Maar wat zullen de mensen daar van ons gedacht hebben?De bloemen zijn hier uit eigen tuin net als veel van de groentes waarmee wordt gekookt. En het winkeltje is te leuk!
Zoals ik zei: het was regenachtig maar na een lekkere lunch met veel thee zijn we toch naar buiten gegaan.


Naast veel bloemen dus ook groente en fruit in een enorme moestuin.

En de nazomer is echt ingetreden, dat is goed aan de bloemen te zien. Hier en daar hebben de spinnen hun draden al getrokken voor hun webben.En alles wordt vast gelegd, zo heerlijk om allemaal met een camera te lopen en te snappen van elkaar wat je doet en waarom je er zo van geniet.'

Maar als het weer gaat regenen vluchten we het hotel binnen....volgende post dus nog meer Villa Augustus!
8 opmerkingen:

 1. Leuk dat jullie Madelief dit hebben aangeboden! Dit is er natuurlijk ook de perfecte lokatie voor, zowel binnen als buiten ziet het er prachtig uit. Ik weet zeker dat ze er van genoten heeft.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda,
  Ik wist gelijk waar je op doelde toen ik las, vriendschap in augustus... jullie bezoekje aan villa augustus. Daar had Lia ook al uitgebreid over geblogd.. zo leuk als 3 bloggers samen ergens zijn... dan worden er ontzettend veel foto's gemaakt en dat is mooi, want dan kunnen wij daar weer 3 keer uitgebreid van genieten... Ik ben er nog nooit geweest, maar ken het inmiddels wel middels eerdere stukjes van jou en Madelief... het is er echt prachtig... ik geniet met volle teugen...
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooohhhhhh wat laat je ons heerlijk meegenieten. Je wordt heel hebberig, wanneer je de winkel ziet en wat een prachtige tuin met herfstbloeiers. Ja ik heb echt genoten. Merci voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het wel vaker laten zien, Jolanda, maar het is iedere keer weer anders.
  Het was weer heerlijk om met je mee te kijken.
  Het is wel grappig, die fotograferende vrouwen.
  En de bloemenpracht is heel mooi.

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zo mooi daar ...wij komen er ook graag hoor...!..prachtige pist heb je er van gemaakt....liefs fijn weekend van mij....x!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een boel vrolijkheid en gezelligheid op een geweldige locatie, helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat zijn het ontzettende leuke foto's geworden Jolanda! Wat hebben we ondanks het vieze weer toch een gezellige dag gehad. Heerlijk om zo nog even na te genieten!

  Lifes, Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen

Supergezellig dat je een berichtje achterlaat, thanx!
Lieve groetjes, Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...