zondag 31 augustus 2014

Het is weer voorbij.....en het gaat beginnen!


Daar gaat augustus en dus ook de zomer. 
We gaan gelukkig heerlijk nazomeren de komende periode maar augustus was toch niet de topmaand waarop we gehoopt hadden.
Maar toch een terugblik in vogelvlucht. Natuurlijk Italië, maar ook Haarlem, een leuke blogontmoeting (lezen jullie binnenkort meer over) en foto's van 2 leuke evenementen die ik in mijn eigen stad bezocht. 
Kijk HIER maar voor de posten.


Ik zag dat mijn vorige post de 700e was! 
En hier al meer dan 400.000 keer bezoekjes van jullie. Dank allemaal lieve volgsters en lezers.
Op de foto hierboven zie je in de hoek  #010tml staan. Dat is de hashtag op twitter voor mijn Rotterdamblog. De posten van mijn blogs deel ik daar en natuurlijk nog veel meer leuk nieuws:)
Ook op Instagram ben ik nu te vinden, voor de fotootjes van onderweg.

De zomer is bijna voorbij, maar er zijn veel leuke plannen voor de toekomst.
Ik heb een aantal foto-opdrachten. Ik ga in oktober een groot vrouwen-evenement fotograferen, ik maak momenteel een fotoserie van de woonomgevingen in verschillende wijken voor een woningbouwvereniging hier in Rotterdam. En ik ga ook weer voor Lia van House of Seasons regelmatig reportages van de winkel maken.
Dus zoek je een fotograaf voor je winkel, evenement of gewoon een mooie serie: mail me even via franseleli@gmail.com.

En deze week kreeg ik bericht dat ik uitgekozen ben voor de HEMA-blogacademy op 10 september waar ik met 1000 andere blogsters een (hopelijk) leuke en leerzame middag ga hebben.
Zijn er onder jullie, blogsters die ook gaan?woensdag 27 augustus 2014

Sfeervol Haarlem!

 
  

Want dat is Haarlem zeker: sfeervol. 
Zeker als je buiten de grote winkelstraten door loopt en de hofjes en kleine straatjes bekijkt, dan is het echt genieten.  We liepen een van de hofjes in, wat een bloemenpracht. Een oase in de stad, heerlijk om hier te wonen.En op de biologische boerenmarkt zag ik deze mini-flesjesslinger, je snapt het al: die ging mee naar huis!

 

 
 
 En natuurlijk af en toe een terrasje nemen of een drankje binnen drinken vanwege een buitje....en dan is zo'n begroeting erg leuk!

 

En natuurlijk de Grote Kerk met rondom allemaal terrassen en restaurantjes. We hebben er heerlijk gegeten 's avonds.
 


Natuurlijk zijn er ook heel veel leuke kleine winkeltje te vinden. Hieronder de winkel in de Koningstraat waarachter onze B & B was. En op de foto eronder zie je de leukste speelgoedwinkel die ik ooit heb gezien. In deze straat zijn veel unieke winkeltjes te vinden.


Haarlem is echt een ontzettend leuke stad om eens een bezoekje te brengen. Wij hebben deze 2 dagen erg genoten.

maandag 25 augustus 2014

Shoppen op een grijze dag

 
 

Wat is er nou gezelliger om eens lekker rond te kijken in een heerlijke winkel op deze grijze maandag. Toen we in Haarlem waren gingen we natuurlijk langs bij Marianne van Verrassend Goed! We werden hartelijk begroet en bij een lekker kopje thee en koffie hebben we even bij gepraat en natuurlijk mocht ik wat foto's van haar maken. Altijd een feestje voor mij! 


Marianne is super in het maken van mooie hoekjes en het combineren van Scandinavische merken met Brocante items.  Logisch dat ook de woonbladen haar hebben gevonden.
 


Ook de etalages zijn altijd een plaatje! Marianne, leuk je weer even gesproken te hebben en tot ziens in Rotterdam?
  

En lukt het jou niet om eens naar Haarlem te gaan, Verrassend Goed! heeft ook een webwinkel.
In de volgende post nog wat foto's uit de rest van Haarlem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...