zondag 7 juni 2015

Zomer in in het park


Het is een genot om een park voor de deur te hebben en daar na een drukke dag doorheen te wandelen. Op steeds meer plaatsen in het park gaan de strakke lijnen en oeverkanten over in natuurlijke oevers en beplanting en dat is zoveel mooier.

Op deze mooie dagen is het druk in het park dat ook wordt gebruikt door de kinderen op het skatepark en op het Cruijffcourt. Over de paden wordt gefietst en hardgelopen en langs het water zitten ze te vissen. Hopelijk hebben we nog een lange zomer voor de boeg met veel mooie dagen!In juni worden in dit park op zondagmiddag concerten gegeven. Volgende week door Hans Dulfer, de moeite waard om even te gaan luisteren dus.

Fijne week allemaal!


13 opmerkingen:

 1. Wat wonen we toch in een heerlijke wijk, in Rotterdam en toch een beetje landelijk! Al het goede van stad en platteland in 1!
  liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk park in je omgeving en dat nog wel in Rotterdam. Leuk om even naar een concert te gaan luisteren, zeker Hans Dulfer.
  Groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk park om doorheen te gaan.
  Uit eigen ervaring weet ik hoe heerlijk het is dat je zo even de straat over kunt steken en in de natuur te zijn!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn om zo dicht bij een prachtig park te wonen, goed toeven op een mooie zonnige dag. Schitterende foto's genieten hoor, hopelijk heel veel mooie dagen zodat je daar heel vaak naar toe kan gaan. Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor je foto's van dit prachtige park...enne Maarssen is niet zover van Rotterdam hoor valt reuze mee...!!!..liefs fijne week Ria ...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is het mooi bij je... en je hebt het weer prachtig gevangen...
  Hopelijk blijft het nog heel erg lang van dit mooie weer, zodat je lekker van de concerten in het park kunt genieten.
  Fijne nieuwe week,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Jolanda, wat heb je ons weer mooie foto`s laten zien, en wat moet het heerlijk zijn om dicht bij een park te wonen. Zo kun je altijd even de natuur in en meteen foto`s maken want er zal altijd wel wat te zien zijn. Ik wens je een fijne week toe en groetjes van mij, Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jolanda, I love seeing these views of your nearby park. As you know, I am very grateful to live near Central Park and really appreciate having access to such natural beauty. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi park! Hele mooie foto's heb je er gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om zo dicht bij een park te wonen. Je hebt er ook mooie foto's van gemaakt (in de avondzon?) Mooi zacht licht!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja.. zoals de anderen ook al zeggen, het mooie Rotterdam.. Wat een geluk dat je ook nog eens zo makkelijk van het mooie park kunt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weet je dat ik dit park helemaal niet ken Jolanda. Het ziet er prachtig uit op je foto's! Fijn om het zo dichtbij huis te hebben. Wij zitten vlakbij het Vroesenpark en de dierentuin, wat ook een groot park is en ik graag kom.

  Een fijne week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen

Supergezellig dat je een berichtje achterlaat, thanx!
Lieve groetjes, Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...