zondag 19 februari 2017

Een ontmoeting met bijzondere vrouwen!House of Seasons is een heerlijke winkel waar ik graag kom. 
Maar weten jullie hoe ik eigenaresse Lia heb leren kennen? Gewoon via dit blog!
 Ooit kocht ik wat leuke items in haar winkel die ik hier liet zien met een linkje naar haar winkel, zij reageerde spontaan zoals ze is met de opmerking dat ze ook wel een blog wilde en of ik daarbij kon helpen. En zo geschiedde...
En sinds een tijdje zijn ook de prints van Rotterdam op Canvas hier te koop.
Nadat ik de 'More than Canvas' prints tegenkwam op de SwanMarket ontwikkelden we samen het idee om mijn Rotterdam foto's op old canvas te laten printen. En ze zijn alleen te koop bij House of Seasons.
Deze week is er en aantal nieuwe prints bijgekomen zoals je ziet, het prachtige uitzicht op de Oude Haven met het Witte Huis en de Red Apple maar ook een printje van Erasmus in het groen. En een aantal topverkopende canvassen zoals de Hef zijn weer beschikbaar maar nu ook in een XXL uitvoering.Natuurlijk is er genoeg ander moois te zien en als je in de winkel rondloopt blijf je kijken en genieten.
Deze bekers van Emma Bridgewater vind ik zo leuk. En je snapt wel waarom als je weet dat mijn naam 'viooltje' betekent...
Nog een reden om vrijdag een bezoekje te brengen aan Lia, naast de nieuwe Rotterdam op Canvas collectie, was een bezoekje van een andere powerlady die ik heb leren kennen via mijn blog nl Inge van Sjaal met Verhaal. Ooit op de SwanMarket ontdekte ik haar kraam met mooie spullen uit Nepal en Thailand. Na een stukje op mijn blog kregen we contact en dat is zo gebleven.
Lia verkoopt de collectie van 'Sjaal met Verhaal' ook in haar winkel en Inge kwam vrijdag met tassen vol langs om nieuwe sjaals en andere leuk items te brengen.
Al deze mooie kleurrijke, heerlijke sjaals met een mooi verhaal zijn te koop bij Lia.


Ik had een gezellige middag, dat snap je wel:)
En dat allemaal dankzij het internet!

House of Seasons is te vinden in Rotterdam Kralingen in de gezellige Lusthofstraat.
Sjaal met Verhaal is regelmatig op markten te vinden, zondag 26 februari weer op de SwanMarket in de VanNellefabriek. De sjaals zijn ook te koop via de website die binnenkort wordt uitgebreid met andere artikelen.
Meer over Rotterdam kun je volgen via mijn blog Rotterdam through my lens of via FB3 opmerkingen:

 1. Het is een heel leuke winkel, ik ben er ook eens geweest. Een Sjaal met Verhaal die zien er prachtig uit, misschien moet ik maar weer eens naar de Swanmarket. Heerlijke foto's!
  Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ik o.a. zo leuk aan Lia vind, is dat zij altijd zo open staat voor nieuwe dingen in haar winkel. Dat heb ik zelf ook mogen ervaren en ik vind het super leuk dat ze dat ook altijd is blijven doen. Leuk dat je collectie is uitgebreid en dat ook de sjaals van Inge bij Lia worden verkocht.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat internet zorgt voor leuke contacten.

  BeantwoordenVerwijderen

Supergezellig dat je een berichtje achterlaat, thanx!
Lieve groetjes, Jolanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...